Till sidinnehåll

Vill du prenumerera på uppdateringar?

Välj en eller flera diagnoser så får du ett meddelande via e-post när det finns en ny version av ett vårdprogram eller vårdförlopp publicerad.

2023

2023-03-31

Det nationella vårdprogrammet för bröstcancer har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Bröstcancer

2023-03-21

Det nationella vårdprogrammet för äggstockscancer, epitelial har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Äggstockscancer, epitelial

2023-03-10

Det nationella vårdprogrammet för melanom har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Melanom

2023-02-03

Det nationella vårdprogrammet för tjock- och ändtarmscancer har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Tjock- och ändtarmscancer

2023-01-27

Det nationella vårdprogrammet för aggressiva b-cellslymfom har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Aggressiva B-cellslymfom