Till sidinnehåll

Vill du prenumerera på uppdateringar?

Välj en eller flera diagnoser så får du ett meddelande via e-post när det finns en ny version av ett vårdprogram eller vårdförlopp publicerad.

2023

2023-09-29

Det nationella vårdprogrammet för prostatacancer har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Prostatacancer

2023-09-19

Det nationella vårdprogrammet för kronisk lymfatisk leukemi, kll har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Kronisk lymfatisk leukemi, KLL

2023-09-19

Det nationella vårdprogrammet för hudlymfom har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Hudlymfom

2023-09-08

Det nationella vårdprogrammet för urinblåse- och urinvägscancer har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Urinblåse- och urinvägscancer

2023-09-08

Det nationella vårdprogrammet för hjärntumörer har uppdaterats i Kunskapsbanken. Ändringarna framgår i inledningskapitlet, under avsnittet Förändringar jämfört med tidigare version.

Hjärntumörer